Hur man väljer ett annat protokoll för Kaspersky VPN

Hastigheten och tillgängligheten för Kaspersky VPN beror på regionen där du ansluter. Om du märker att hastigheten sjunker eller att Kaspersky VPN inte är tillgänglig, försök använda ett annat protokoll.

Så här väljer du ett annat protokoll för Kaspersky VPN:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj Inställningar.
  4. Under Protokoll, välj:
    • Välj automatiskt. Kaspersky VPN använder det optimala protokollet för att upprätta anslutningen.
    • Catapult Hydra. Kaspersky VPN använder protokollet Catapult Hydra för att upprätta anslutningen. Protokollet Catapult Hydra är snabbast, i synnerhet vid överföring av data över långa avstånd. Det är även svårt att blockera. Catapult Hydra använder krypteringsalgoritmen AES 256.
    • WireGuard. Kaspersky VPN använder protokollet WireGuard för att upprätta en anslutning. Protokollet WireGuard är ett protokoll med öppen källkod som visar god dataöverföringshastigheter på enhete med lägre kraft. WireGuard använder datakrypteringsalgoritmen ChaCha20-Poly1305.

Begränsningar för protokollvalsfunktionaliteten